Om maximaal comfort en de beste prestaties uit de vlieger te halen, is het belangrijk om de lengte van de lijnen aan te passen.  De instellingen hangen af van de voorkeur van de kiter.

Op onze website kun je meer informatie vinden over de 5th Element Upgrade Kit

Op de volgende afbeelding van de Click Bar kun je zien hoe je de plek van de V-Distributor kunt kiezen, wat afhangt van het model en de lengte van de lijnen.